Over ons

RunnersmovEvents en Runnersmove

Als organisator van RunnersmovEvents staat Waterschoot Eric als ( ex- triatleet, Marathonloper  en ultra- Trailloper garant voor de nodige ervaring en kennis  in het organiseren van sportevenementen.

Met de oprichting van WLOB Trailrunning in 2012 heeft hij hiermee ook het traillopen en het organiseren van trails op de kaart gezet in Vlaanderen. Met de organisatie van de  eerste Ultra- trail te Diest welke tevens een selectie wedstrijd was voor de bekendste en grootste Ultra- Bergloop ter  wereld , de Ultra Trail De Mont-Blanc ( UTMB ), met deelname van meer dan 50 verschillende nationaliteiten. Hiermee was het Ultra- Traillopen dan ook geboren in Vlaanderen met als gevolg een groeiende populariteit en de verschillende wedstrijden zoals we die nu al kennen.

Door zijn deelnames aan de CCC en de TDS, Ultra- Bergloop wedstrijden van 100 km en meer  van de  UTMB  en La 6000D te La Plagne, Grand Raid Des Pyreneés heeft Eric dan ook de nodige kennis en ervaring opgedaan.

Bij RunnersmovEvents staat dan ook het bewegen in de natuur volop centraal. Het doel van Runnersmove is dan ook om sporters in een “ move “ , beweging te brengen en hen kennis te laten maken met diverse Running, trailrunning, Obstakels en Off- Road evenementen.

Bij RunnersmovEvents staat het moto “ deelnemen is belangrijker dan winnen “ hoog in het vaandel en draait het vooral om de gemoedelijke sfeer, gezelligheid en het genieten van het sporten .

Als zaakvoerder van de webwinkel  Runnersmove.be ,  gespecialiseerd  in trailrunning, running, triatlon en outdoor heeft Eric dan ook meer dan 25 jaar ervaring in sportdisciplines zoals atletiek( van de piste tot en met de Marathon ), triatlon (  van de korte afstanden tot en met de volledige triatlon ) de nodige kennis en ervaring  om u met raad en daad bij te staan over de materialen die in de webwinkel worden aangeboden.

Meer info: runnersmovevents@gmail.com