CHARLEPOENG TRAIL #2

Uitslagen Charlepoeng trail Huldenberg .

 

Charlepoeng Trail run #2

BeMoreActive / Ken Gilbert  Ultra-Trailloper Finisher UTMB 2015 en RunnersmovEvents en Runnersmove / Eric Waterschoot  Ultra- Trailloper finisher GRP 2015  organiseren samen deze Trail run voor een tweede editie.

Steeds meer lopers zijn op zoek naar nieuwe uitdagingen, en dus wordt trail running de laatste jaren steeds populairder. Ook in België, en ook hier worden steeds vaker races georganiseerd. Op dit moment worden de meeste runs in ons land georganiseerd in Limburg, de Ardennen en de hoge venen.

De Charlepoeng Trail zal meteen een trail loop zijn die in onze streek georganiseerd wordt. Ook deze streek heeft heel wat te bieden op sportief en natuurlijk vlak, en dit mag gezien worden. De CHARLEPOENG trail run  speelt zich af in de natuur, met respect voor de omgeving in de groene rand van Brussel. Daarom wordt bijvoorbeeld aan elke deelnemer gevraagd om zelf een beker mee te nemen voor de bevoorrading om het afval en de overlast te beperken.

Met deze tweede editie en volledig vernieuwd parcours voor alle afstanden, willen we een divers publiek aanspreken, en mikken we op een mix van geoefende lopers en recreatieve deelnemers. We spreken zowel lopers aan uit de wijde omstreek, als mensen die van wat verder komen.

Om iedereen aan te spreken, is er voor deze editie keuze uit drie afstanden lopen:

8 km +120 hm

28 km +550 hm

45 km +720 hm

​Kort samengevat:

Wanneer: 21 februari 2016.( Start alle afstanden 10:00u )
Waar: De Dijlevallei in Huldenberg en omstreken.
Wat: Races over 3 afstanden :  8 km , 28 km of 45 km. 
Wie: geoefende en recreatieve trailers , met een maximum van 400 deelnemers .

Wedstrijdlimiet voor de 45 km = 8 uur
 
Prijs VVK: 8 km =  10 € /  28km = 18 €  / 45 km  20 €
Daginschrijvingen: + 2 € ( indien limiet niet is bereikt )

In deze inschrijving zit inbegrepen: verzorgingsstanden, bevoorrading, professionele timing met borstnummer en geïntegreerde chip

Daginschrijvingen  en afhalen borstnummers vanaf 08:00 u

Start & aankomst: Sporthal De Kronkel  Gemeenteplein 2    3040 Huldenberg.

Plannetje hier!

 

​Locatie en parcours:


Voor alle afstanden zal een afwisselend en boeiend parcours uitgestippeld worden door de velden, weiden  en bossen van Huldenberg, Leefdaal, Duisburg, Overijse, Sint Agatha Rode en Ottenburg.  Voor beide afstanden zal het parcours bestaan uit minstens 80 % onverharde paden, single tracks en boswegen .
Als uitvalsbasis, start- en finish werd gekozen voor sporthal De Kronkel te Huldenberg, waar na afloop ook iets kan gedronken worden. Iedereen start op hetzelfde moment en er wordt een tijdregistratie 
gemaakt, maar we willen vooral een recreatieve en ontspannen sfeer creëren onder de deelnemers.

Parcours 8 km hier

Parcours 26 km hier

Parcours 45 km hier  + hier

 

 

Bevoorrading: 

Opgelet! deelnemers worden verzocht eigen drinkbeker of drinksysteem voorhanden te hebben tijdens bevoorrading, dit om de ecologische voetafdruk minimaal te houden.

8 km : eindbevoorrading.

28 km : 1 bevoorrading onderweg  ,  ( water & sportdrank ) + eindbevoorrading.

45 km: 2 bevoorradingen onderweg ( op 8 km en 27.5 km ) ( 1 met water & sportdrank ) (1 met water, sportdrank, cola, banaan, koeken ) + eindbevoorrading.

 

 

Prijzen:

Alle vooringeschreven  deelnemers ontvangen een Goodiebag & geschenk !

Prijsuitreiking: Zal plaatsvinden voor alle afstanden na aankomst eerste 3 dames en heren.

 

Kleedkamers en douches:

Deze zijn volop aanwezig in de sporthal.

 

Trail stand Runnersmove :

Er zal tijdens de Charlepoeng trail ook een trail stand aanwezig zijn van Runnersmove met verschillende modellen trailschoenen van SCOTT en trail toebehoren.

Hier zal het mogelijk zijn om trailschoenen te passen  en  aan te kopen , betalingen zijn mogelijk met bankkaarten (Maestro en V Pay) als kredietkaarten (Mastercard en Visa) .

Je kan reeds een kijkje nemen in de webshop http://www.runnersmove.be/  bestellingen, of eventuele vragen i.v.m. materiaal kunnen reeds worden gesteld via het contact formulier !

Loop ( trail) mee in de voetsporen van Charlepoeng en herbeleef mee de geschiedenis. Wie was hij en wat deed hij, lees het hier!

Maak kans om een Trail run weekend te winnen !

Maak kans om een Ardennen Trail Run Weekend te winnen, georganiseerd door Runnersmovevents 15-17 april 2016  !!Schrijf je in, neem deel aan beide trails, loop zowel de X-Mas trail als de Charlepoeng trail. Dit in een afstand naar je eigen keuze en zorg dat je de finish bereikt. Onder de aangekomen deelnemers op beide wedstrijden wordt er een Trail weekend verloot !
( loting gebeurd na Charlepoeng trail door een onschuldige hand, Deelnemer wordt op de hoogte gebracht ter plaatse of via mail ).
( Reeds ingeschreven deelnemers voor het Trail weekend die de loting zouden winnen, krijgen hun inschrijvingsbedrag terug ).

Door zich in te schrijven voor de wedstrijd verklaart de deelnemer akkoord te gaan met volgende algemene voorwaarden.

 

Online inschrijvingen

DEELNEMERS:

Inschrijvingen bekijken

Failed to connect to MySQL: Connection refused